Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 13 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 13 Nisan Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Burak Özçivit'e verilen hediye saatin fiyatı ortaya çıktı!

Kuruluş Osman dizisiyle ekranda fırtınalar estiren Burak Özçivit büyük tutkusu için harekete geçti. Geçtiğimiz ocak ayında ikinci kez baba olma heyecanı yaşayan yakışıklı oyuncu doğum hediyesi olarak eşi Fahriye Evcen'e son model bir cip almıştı. Bu kez kendisi için harekete geçen Özçivit 5 milyon TL'ye tekne aldı. Oyuncu, ailesiyle Mavi Tur yapacağı başka bir tekne için de 50 milyon TL'yi gözden çıkardı. Öte yandan Burak Özçivit'in bir saat firmasıyla yaptığı anlaşma sonucu hediye olarak verilen saatin ücreti ortaya çıktı.

Bircan çığlık attı: Hesabıma para geldi... / Aile dizisi son bölüm 'gelin maaşı' sahnesine gönderme

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini oynadğı Aile dizisindeki bir sahne Türkiye gündemine oturdu. Gelin maaşı diyaloğunun geçtiği Aile dizisindeki sahnenin konuşulduğu esnada programcımız Bilal Özbilge, sunucu ve yorumcumuz Bircan Bali'ye canlı yayın esnasında para gönderdi.

Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılık sorusuna dikkat çeken cevap! 'Oğuzhan ayrıldı kafası rahat..!!!'

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 13 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu