Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Ocak Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Ocak Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Müge Anlı'daki son dakika gelişmesi! Arife Gökçe bulundu mu? Sinan Sardoğan neden yalan söylüyor?

Müge Anlı Bugün Son Dakika Haberleri... Sinan Sardoğan tut-uklandı mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye'nin konuştuğu Arife gökçe ola-yında baş şüp-heli Sinan Sardoğan hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Sinan Sardoğan olayının perde arkasında neler olduğu merak ediliyor. Müge Anlı Sinan Sardoğan olayındaki flaş gelişmeleri Söylemezsem Olmaz olarak takip edeceğiz.

Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan Hande Erçel'e büyük şok!

Hande Erçel Kerem Bürsin'le ayrılığının ardından Kaan Yıldırım'la kısa bir birliktelik yaşamıştı. Ardından sosyetik isim Hakan Sabancı ile adı anılan Erçel, iddiaları sosyal medya hesabından reddetmişti. Ancak ikilinin 2 aydır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sabancı güzel oyuncu uğruna çapkınlığa da son verirken buluşma yerleri ortaya çıktı.

Uğur Akkuş'tan olay hareket! Ebru Şallı, Gonca Derin...!!!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Ocak Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu