Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Nisan Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Ankaralı Turgut'tan sitem dolu sözler! ''Bana o kadar iftira atanlar, çamur atanlar...!!''

Söylemezsem Olmaz canlı yayın konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programımızın bugünkü bölümüne Şarkıcı Ankaralı Turgut konuk oldu. Ankaralı Turgut hakkında merak edilen sorularımızı cevapladı. Bir süredir ekranlarda olmayan Ankaralı Turgut'un canlı yayında sitem dolu sözleri kime söylediği ise merak konusu oldu.

Alişan sessizliğini bozdu! Eşi Buse Varol ve annesi arasındaki krizle ilgili konuştu!

Alişan Buse Varol ve annesi Suzan Tektaş kriziyle ilgili sessizliğini bozdu! Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ve Buse Varol, geçtiğimiz günlerde doğum günü kutlamasıyla gündeme gelmişti. Buse Varol hakkında sosyal medyada yapılan bir yorumu beğenen kayınvalide Suzan Tektaş'ın bu hamlesi ikili arasında yeni bir krizin fitilini ateşlediği iddiasını gündeme getirdi. Konuyla ilgili ilk kez konuşan Alişan o iddialara son noktayı koydu.

Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya'ya sürpriz telefon!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu