Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 11 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 11 Nisan Yeni Bölüm İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Pınar Eliçe ve Ebru Şancı Öztürk, Selami Şahin konusunda fena kapıştı!

Hatay'da yaşayan kardeşi İbrahim Şahin'in vefatıyla tarifsiz bir acı yaşayan Selami Şahin, son günlerde hakkında çıkan iddialar nedeniyle müzikseverlerle buluşturmaya hazırlandığı 'Saygı' albümüyle ilgili dikkat çeken bir karar aldı. Öte yandan yorumcularımız Pınar Eliçe ve Ebru Şancı Öztürk, Selami Şahin konusunda birbirlerine girdi. ''Artık şu ünlüleri kayırmayı bırakın'' diyerek sesini yükselten Ebru Şancı'ya Pınar Eliçe'den cevap geldi.

Ebru Şancı Öztürk'ten yapımcımız Bilal Özbilge'ye: Yıllardır yılanlarla çalışıyorsun!

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı. Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ haberi esnasında konu Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran dizisine geldi. Yapımcımız Bilal Özbilge, yılanlardan çok koktuğunu ifade ederek yorumcularımızın konuyu kapatmasını istedi. Bilal Özbilge'nin sözlerine yorumcumuz Ebru Şancı Öztürk'ten cevap geldi: Yıllardır yılanlarla çalışıyorsun ama...!!!

Bircan Bali'den olay yaratacak Gülben Ergen itirafı! Neden güvenmediğini de açıkladı!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 11 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu