Söylemezsem Olmaz 14 Aralık 2020 tek parça

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne Arto'nun Survivor'dan aldığı teklifi açıklaması damgasını vurdu. Acun Medya ekibinden bir kişinin aradığını ve Survivor'a katılması hakkında konuştuklarını canlı yayında anlatan Arto ne cevap verdiğini açıkladı. Seren Serengil ve Bircan Bali'yi heyecanlandıran Arto'nun sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

SöylemezsemOlmaz Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde Seren Serengil duygusal anlar yaşadı. Bir soru üzerine eski eşi Yaşar İpek ile yaşadığı zor günler aklına gelen Seren Serengil isim vermedi ama izleyenler kimin hakkında konuştuğunu net bir şekilde anladı. Seren Serengil'in konuşmasının esnasında zor anlar yaşadığı, yer yer sesinin titrediği dikkatlerden kaçmadı. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne telefonla bağlanan Tuğba Altıntop Arto'nnun sorusuyla neye uğradığını şaşırdı. Rafet El Roman ile olaylı bir şekilde ayrılan Tuğba Altıntop, Arto'nun yasak aşk yaşadın mı sorusuna bakın nasıl cevap verdi. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde dün akşam ekranlara gelen Sadakatsiz Dizisi son bölüm olayları masaya yatırıldı.

Sadakatsiz bir hafta aradan sonra yeni bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Sadakatsiz son bölümde yaşananlar yorumcularımız Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'yi kadınlar ile erkekler konusu üzerinde birbirine düşürdü. İşte canlı yayında yaşanan gergin anlar...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu