Sipahi 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Ocak İzle!

Sipahi 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Ocak İzle!...Show Tv'de yayınlanan Sipahi yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Sipahi heyecanlı bölümleri ve güçlü kadrosuyla izleyicilerin beğenisini ve ilgisini kazanacak. Herkesin merakla beklediği Sipahi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Sipahi yepyeni bölümleriyle her hafta pazartesi saat 20.00'de Show Tv'de...

Sipahi 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Ocak İzlemek İçin Tıklayınız...

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ve kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alan diziden ilk görüntüler büyük beğeni topladı. Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen MİT ajanlarının hikayesini anlatan Sipahi, görkemli prodüksiyonuyla da dikkat çekti.

"Büyük milletler, büyük zaferler kazanır" 

Dizinin konusuna gelince; Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

Sipahi'lerden gemi baskını!

Sipahi 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Ocak İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu