Sıfırıncı Gün 4.Bölüm Yeni Bölüm 18 Ocak Fragman!

Sıfırıncı Gün 4.Bölüm Yeni Bölüm 18 Ocak Fragman!....Tv8'de yayınlanan ''Sıfırıncı Gün'' yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle beklediği ''Sıfırıncı Gün'' heyecanlı, merak uyandırıcı konusuyla ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin sevgisini kazanıyor. ''Sıfırıncı Gün'' aksiyon dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. ''Sıfırıncı Gün'' her hafta Çarşamba yepyeni bölümleriyle akşam saat 20.00'de Tv8'de...

Sıfırıncı Gün 4.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Emniyet Müdürlüğü’nün yedi özel polisi ve bu gözde ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir... Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda gerçek bir aileye dönüşen ekip organize suç lideri Ejder’in peşinde... Uzun bir takibin sonunda Ejder’e ulaşan ekip aslında hayalini kurdukları operasyon “Sıfırıncı Gün” ile hayatlarının baştan sona değişeceğinden habersiz.

Kadir Amirin, Ejder'e Gerçekleri Anlattığı Mektubu 

O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez. Başarısızlığın sorumluluğunu ekibin iki gözde üyesi Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp biraz olsun acılarını dindirebilmek için yeniden bir araya gelir.

Sıfırıncı Gün 4.Bölüm Yeni Bölüm 18 Ocak Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu