Seversin 16.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Kanal D İzle!

Seversin 16.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Kanal D İzle!....Kanal D'de yayınlanan Seversin yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. ''Seversin'' dizisi eğlenceli bölümleriyle İzleyicileri ekran başına kilitleyecek. ''Seversin'' eğlenceli bölümleriyle her hafta çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de...

Seversin 16.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Kanal D İzlemek İçin Tıklayınız...

Tolga, Asya ile olan ilişkisini toparlamak istemektedir. Deniz kenarında içindeki duygularını döker. Asya da, Tolga'nın bu yaklaşımına olumlu yanıt verir. Bu sırada Asya, tedirgin eden birisini görür. Bu kişi Selin'in, Tolga'ya anlattığı olayla mı ilgili?

Asya'dan Tolga'yı yıkan itiraf! 

Asya, oyuncu olmak isteyen ablası Nazlı ile ünlü aktör Tolga Tuna'nın dizi çekimini izlemeye gider. Tolga Tuna kendisiyle selfie çektirmek isteyen Nazlı'ya biraz kaba davranınca Asya Tolga'ya haddini bildirir. Tolga dizisinin yayından kaldırılmasıyla maddi olarak uçuruma yuvarlanmanın eşiğindeyken menajeri Nesrin sayesinde ünlü yapımcı Bahri'nin yeni dizisinde rol alma şansı bulur. Ancak başrol için hiçbir kadın oyuncu Tolga ile çalışmak istememektedir.

Asya, tehlikeli anlaşmayı imzaladı! 

Seversin 16.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Kanal D İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu