Semra Güzel Yakalandı! Semra Güzel Kimdir? Neden Aranıyordu?

Semra Güzel Yakalandı! Semra Güzel Kimdir? Neden Aranıyordu?.... Geçtiğimiz aylarda hakkında tutuklama kararı çıkarılan ancak karar öncesinde yurt dışına firar eden HDP Milletvekili Semra Güzel'in yakalandığı haberini Süleyman Soylu duyurdu. Merak edilen isimlerden olan Semra Güzel araştırılıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla HDP'li Semra Güzel'in yakalandığını açıkladı.

Bakan Soylu, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Sevgili Kılıçdaroğlu, sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK’lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli Göçmen Kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne’ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti'nin başarılı operasyonu ile yakalandı."

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMIŞTI!

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' ve 'terörün finansmanı' suçundan hazırlanan yeni fezleke, TBMM'ye gönderilmişti.

Adıyaman'da 2017 yılında öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel'in yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkındaki 2 Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi'nin Hazırlık Komisyonu'ndaki görüşmeleri sürürken, Güzel hakkında yeni bir fezleke daha hazırlandı.

'Terör örgütü üyeliği' ve 'terörünün finansmanı' suçundan hazırlanan fezleke, TBMM'de kabul edilerek dokunulmazlığı kaldırılmıştı.

SEMRA GÜZEL KİMDİR?

Şanlıurfa / Viranşehir - 1984, İbrahim Halil, Süveyla.

Doktor; İlk, orta ve lise eğitimini Viranşehir'de tamamladı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.DHY kurasıyla Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine atandı (Mayıs 2009). Kasım 2010'da Nusaybin 1 No'lu ASM'de Aile Hekimliği görevine geçti. Eylül 2012'de TUS ile Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümünü kazandı. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasında görev aldı. Diyarbakır Tabip Odasında Eş Başkanlık sıfatıyla Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

Semra Güzel Yakalandı! Semra Güzel Kimdir? Neden Aranıyordu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu