Seher Emanet'ten Ayrılacak mı? Yeni Sezonda Seher Yok!

Seher Emanet'ten Ayrılacak mı? Yeni Sezonda Seher Yok mu!... Kanal 7'nim sevilerek izlenen dizisi Emanet sezon finali ile 4 Temmuz Pazartesi gününde izleyicisi ile buluştu. Bu bölümü ile bir süre ekranlarda olmayacak olan Emanet'te Seher'in vurulması sezon finaline damga vurdu.

SEHER AYRILIYOR!

Emanet'in sevilen oyuncusu Seher karakteri gelecek sezon dizide yer almayacak. Daha önce de projede problem çıktığı yönünde haberlerde gündeme gelen Sıla Türkoğlu yeni sezonda Emanet'ten ayrılmış olacak. Başrol oyuncusunun ise kim olacağı henüz belli değil.

DAHA ÖNCE DE ŞİRKETTEN AÇIKLAMA YAPILMIŞTI!

Sıla Türkoğlu hakkında sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yapa yapım şirketi, şu ifadeleri kullandı: "Dizimizin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, üçüncü sezon dizide yer almak istemediğini şirketimize iletmiş, sözleşmesi ve hikayesi devam ettiği için bu talebi tarafımızca uygun görülmemiştir. Oyuncumuz, çekimlerin son haftasında avukatı aracılığıyla sözleşmesinin hemen feshedilmesini, aksi halde sete çıkmayacağını tarafımıza iletmiştir. Sözleşmesi devam ettiği için bu talep de tarafımızca reddedilmiştir."

Seher Emanet'ten Ayrılacak mı? Yeni Sezonda Seher Yok!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu