Sana Söz 4.Bölüm 23 Kasım Tek Parça Star Tv İzle!

Sana Söz 4.Bölüm 23 Kasım Tek Parça Star Tv İzle!...Star Tv'de yayınlanan ‘Sana Söz’ dizisi, yüksek temposu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileriyle buluşuyor. Dizide, herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın paylaştığı ‘Sana Söz’, dizisi her Salı günü akşam saat 20.00'de Star Tv'de...

Sana Söz 4.Bölüm 23 Kasım Tek Parça Star Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen... Bu düzende roller biçilmiştir hepimize... Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni... Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır.

Başka Bir Şey Var Gibi...

Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya... Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu... Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi... İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.

Sana Söz 4.Bölüm 23 Kasım Tek Parça Star Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu