Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 5 Nisan Çarşamba İzle!

Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 5 Nisan Çarşamba İzle!....Fox Tv'de yayınlanan Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Ramazan ayı boyunca ekranlara gelecek olan Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Ramazanda ne pişirsem diye düşünüyorsanız Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası sizlerle... Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası hafta içi her gün saat 15.15'te!

Farklı Bir Tat Eşsiz Bir Lezzet 

Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 5 Nisan Çarşamba İzlemek İçin Tıklayınız...

Türk mutfağı uzmanı ve yazar Sahrap Soysal’ın sunduğu “Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası” 23 Mart'ta ilk bölümü ile FOX ekranında başlıyor. Ramazan ayı boyunca konuklarıyla birlikte iftar sofraları için birbirinden lezzetli tarifler paylaşacak olan Soysal, aynı zamanda yemek menüsü önerilerinde de bulunacak.

Böyle Kömbe Görmediniz! 

Anadolu mutfağının birbirinden değerli şefleri ve tarifleri “Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası” programında buluşuyor. Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş deprem felaketinden sonra sahada görev almış şef ve yörenin yemek Youtuberlarının konuk olacağı programda, bir dayanışma mutfağı kurulacak.

Şeyh Mualla Nasıl Yapılır?

Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 5 Nisan Çarşamba İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu