Rennes Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçı Canlı İzle 15.09.2022 Perşembe

Rennes Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçı Canlı İzle 15.09.2022 Perşembe... Rennes – Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi maçı, 15-09-2022 Perşembe günü CBC Sport, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B grubu 2. hafta maçında Fransa'nın zorlu ekibi Rennes ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Gruplarda ilk maçında Dinamo Kiev'i sahasında attığı son dakika golüyle 2-1 yenen Fenerbahçe, bu akşam Rennes karşısında da kazanıp son 16 turu öncesinde avantajı kapmak istiyor. Kritik mücadele öncesinde Fenerbahçe'nin sahaya süreceği ilk 11 belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Fransa'nın köklü ekibi Rennes karşısında galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Ligi grup maçlarının ilk haftasında Dinamo Kiev'i sahasında 2-1 yenen Fenerbahçe, bu akşam Rennes karşısında da kazanıp gruplarda avantaj elde etmek istiyor.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta maçında bu akşam Fransa'nın Rennes takımına konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 248. karşılaşmasına çıkacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 247 müsabakada 91 galibiyet, 53 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 314 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 359 gol gördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu