Rapçi Takeoff Kimdir? Neden Öldürüldü? Kim Öldürdü?

Rapçi Takeoff Kimdir? Neden Öldürüldü? Kim Öldürdü?... ABD'nin Houston şehrinde rap grubu Migos üyelerinin de katıldığı özel bir partide, Migos ekibinden Takeoff sahne adıyla bilinen Kirshnik Khari Ball'ın (28) yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı, Teksas eyaletine bağlı Houston'daki bir özel partide silahlı saldırı düzenlendiğini bildiriyor. Houston polisi, rap grubu Migos üyelerinin de katıldığı partide 20'li yaşlarda siyahi bir erkeğin vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Polis, hayatını kaybeden erkeğin kimliğini açıklamış değil.

Ancak yerel medyada 810 Billiards & Bowling adlı mekanda patlayan silahın Migos üyesi Takeoff'un ölümüne yol açtığı yönünde haberler var. Takeoff'un bowling salonunda çekilmiş son görüntüsü haberlerde kullanılıyor. Houston polisi, gece yarısı saat 02.30'da silahlı saldırıya ilişkin çağrı aldığını duyurdu. YERDE GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI! Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardan birinde, rapçi Takeoff'un cansız bedeninin yerde yattığı ve etrafında kan birikintisi oluştuğu görüldü.

Olay sırasında bowling salonunda 40 ya da 50 kadar insan vardı. Saldırıda yaralanan diğer iki kurban ise, ambulans beklenmeden alelacele özel araçlarla hastaneye taşındı.

TAKEOFF KİMDİR?

18 Haziran 1994 tarihinde Houston'da hayata gözlerini açan ve gerçek adı Kirshnik Khari Ball olan Takeoff, müzik kariyerine 2008 yılında başladı. Kendisi gibi rapçi arkadaşları Quavo ve Offset ile Migos grubunu oluşturan ve grupla birlikte toplam beş stüdyo albümüne imza atan Takeoff, bunun yanı sıra Quavo ile solo olarak da iki ayrı albüm yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu