Payitaht Abdülhamid 125.Bölüm İzle 13 Kasım Cuma Son Bölüm İzle

TRT1'in sevilerek izlenen tarih dizilerinden Payitaht Abdülhamid yeni sezonun ikinci bölümü ile geçen hafta ekranlara geldi. Sultan Abdülhamid Han'ın hayatını konu alan dizinin 125.Bölüm İzle 13 Kasım Cuma saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor. Payitaht'ın 125. bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor. Payitahta Abdülhamid 125.Bölüm İle 13 Kasım Cuma TRT1 Payitahta Abdülhamid İzle

Abdülhamid’in devleti payidar yapmak ve devleti düşmanların soktuğu cendereden kurtarmak için verdiği savaş devam etmektedir.  

Sefirler Mürzsteg kararlarını Abdülhamid’e daha bildirmeden Abdülhamid Mürzsteg kararlarına karşı bir hamle yapar. Abdülhamid’in Akabe tren hattı hamlesi bütün taşları yerinden oynatır. Ticari dengeleri bozulan düşmanlar Abdülhamid’in karşısında birleşir.  Bidar, yaşanan olaylardan sonra kimseye güvenemez olur.

5. Murad’ın kızları Fatma ve Aliye Sultan’ın saraya gelmesi Bidar’ı fazlasıyla rahatsız eder.  5.Murat’ın vefat haberi Abdülhamid’i üzerken Masonları umutlandırır. Büyük loca olabilmek için 5. Murat’ın yerine geçecek üyeyi beklemektedirler.  Düşmanlar Akabe demiryolunu engellemek için harekete geçer. Art arda depo ve fabrikalarda patlamalar olur.  

5. Murat’ın vasisi, Masonların büyük umudu, Abdülhamid’in gizli düşmanı kimdir?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 125.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Payitahta Abdülhamid 126.Bölüm Fragmanı İzlemek için TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu