Op. Dr. Salih Selman Kimdir? Aslen Nerelidir?

Op. Dr. Salih Selman Kimdir? Aslen Nerelidir?, Sakallı, takkeli ve cübbeli kıyafeti ile dikkat çeken Salih Selman'ın branşı nedir? Nerede doktorluk yapmaktadır. Son günlerde sosyal medyada yayınlanan bir videosu sonrası hakkında bir çok paylaşım yapılan Salih Selman, farklı kişiliği ve tarzı ile dikkat çeken isim oldu.

Salih Selman Neden Gündem Oldu?

Twitter'da ki bir video sonrası sosyal medya fenomeni Arif Kocabıyık'ın hakaret içeren paylaşımı, bir çok kişi tarafından tepki çekti.

İşte Arif Kocabıyık'ın Tepki Çeken Paylaşımı

Op. Dr. Salih Selman Kimdir?

 Op. Dr. doktoru Salih Selman, 1961 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Salih Selman’ın nerede ve ne zaman doğduğu kadar kaç yaşında olduğu da merak konusu olmuştur. 1961 yılında dünyaya gelen Salih Selman, 2022 yılı itibariyle 61 yaşındadır.

1980 yılında Saint-Joseph Fransız Lisesi’ni tamamlayan Salih Selman, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Salih Selman, 1991 yılında aynı üniversitede genel cerrahi alanında yüksek lisans, daha sonra meme cerrahi ve proktoloji alanında üst ihtisasını tamamlamıştır.

‘Hem doktor, hem cübbeli’ olmasıyla son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Salih Selman, kendi imkanlarıyla okuduğu tıp fakültesinden mezun olduktan sonra genel cerrahi uzmanı olarak görev almaya başlamıştır.

1986 ile 1993 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde görev alan Salih Selman, 7 yıl boyunca Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmıştır. Ayrıca 3 yabancı dil bilen Salih Selman, gerek dijital platformda gerekse televizyon kanallarında konuk olduğu çeşitli programlarda hayatına dair samimi açıklamalarda bulunmuştur.

Salih Selman, günümüzde hastalarına İstanbul’un Fatih ilçesinde yer alan kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu