Ömer 2.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 16 Ocak Star Tv İzle!

Ömer 2.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 16 Ocak Star Tv İzle!...Star Tv'de yayınlanan Ömer yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin beğenisini kazanacak olan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Ömer her hafta yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. ''Ömer'' yepyeni bölümleriyle her hafta pazartesi saat 20.00'de Star Tv'de...

Ömer 2.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 16 Ocak Star Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Başarılı oyuncu Selahattin Paşalı; yaşadığı mahallenin camisinde müezzinliğin yanı sıra ortaokulda geçici din dersi öğretmenliği yapan Ömer karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Ömer, iç dünyası zengin, resim yapmayı seven, dingin, az ama öz konuşan hümanist bir karakterken diğer yandan yaşam biçimi ve istekleri söz konusu olduğunda azimli, dirayetli, cesur ve inatçı birine dönüşebiliyor. Mahalleye Gamze’nin gelmesiyle tüm hayatı bir anda değişen Ömer, karşısına çıkacak tüm zorluklara rağmen ona olan aşkına engel olamıyor.

Ömer ve Gamze'nin İlk Karşılaşması

Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır ise dizide Gamze karakterini canlandırıyor. Gamze, ailesinin karşı çıktığı bir adamla evlendikten yıllar sonra evliliğini bitirip mahallesine oğlu Tuna ile geri dönüyor. Bir yandan dönüşünü annesi ve ablasına kabul ettirmeye çalışan Gamze, oğlunu da yeni hayat düzenlerine alıştırabilmek için elinden geleni yapıyor. Özgürlük alanları yaratmak için her eyleme geçtiğinde başlangıç noktasına, aynı sıkışmışlığa dönmenin yorgunluğunu hisseden Gamze, kendinden yaşça küçük Ömer’e aşık olduğunda onunla olma cesaret ve yürekliliğine sahip olmasına rağmen korkak davranıyor. Geçmişte yaşadıkları bu cesaretini kırarken bir yandan da düzene sokmaya çalıştığı hayatında yeniden yolunu kaybetmenin korkusunu yaşıyor.

Güldüğünde Yanağındaki "Gamze"ye Vurulduk 

Ömer 2.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 16 Ocak Star Tv İzle!

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu