O Kız 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Kasım Kanal D İzle!

O Kız 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Kasım Kanal D İzle!...Kanal D'de yayınlanan ''O Kız'' dizisi yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile izleyicinin dikkatini çeken dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın paylaştığı dizi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. ''O Kız'' her hafta çarşamba günü yeni bölümleriyle akşam saat 20.00'de Kanal D'de…

O Kız 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Kasım Kanal D İzlemek İçin Tıklayınız...

Kendi halinde sıradan bir genç kız olan Zeynep, zeka geriliğine sahip babası ve yaşlı dedesiyle birlikte, halasının evinde yaşar. Zeynep’in en büyük hayali, enişte baskısı altında, sığıntı gibi hissettikleri evden kurtulmalarını sağlayacak kadar para kazanmaktır. Zeynep’in hayatı bu mütevazi hayaline kavuşamadan kökünden değişir. Her şey, halasına yardım etmek için takipçisi olduğu ünlü bir internet fenomeninin evine temizliğe gitmesiyle başlar.

Kadir'i Şok Eden Karşılaşma!

Son dönemin popüler ismi Ozan Mert’in yaptıkları hem Zeynep’in hem de Ozan’ın hayatının gidişatını dönüşü olmayan şekilde değiştirir. Ozan’ı sıfırdan en tepeye çıkarmış olan ajans sahibi Sitare Somer, duruma el koyar. Sitare, bedeli ne olursa olsun krizi fırsata çevirmek zorundadır. Zeynep’in payına ise hayatı parçalanırken, hayallerinin bile ötesine kavuşmak düşecektir.

Zeynep, Paylaşılamayan Kız Olursa!

O Kız 10.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 23 Kasım Kanal D İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu