Nursaçanla Sohbetler 11 Mart Cumartesi Kanal 7 İzle!

Nursaçanla Sohbetler 11 Mart Cumartesi Kanal 7 İzle!...Nursaçan’la Sohbetler, İslamiyet’i doğru bir biçimde yaşamak için izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de; İslamiyet’e dair merak edilenler, Müslümanlar için önemli olan değerler ve müminlerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken hususlar Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ele alınıyor.

Doğal Afet ve Musibetlere Karşı Hacet Namazı Kılabilir Miyiz?

Nursaçanla Sohbetler 11 Mart Cumartesi Kanal 7 İzlemek İçin Tıklayınız...

Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor. İslamiyet’i hakkıyla yaşayabilmek için akıllara takılan soruların yanıt bulduğu Nursaçan’la Sohbetler’de Hz. Muhammed’in Müslümanlara öğütleri, ahiret hayatının bilinmeyenleri, ahirette yaşanacağı belirtilen hadiseler ve insan ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken noktalara yer veriliyor.

Müslümanın Doğal Afetlere Bakışı Nasıl Olmalıdır?

İslamiyet’i gelecek nesillere aktarmayı hedefleyen Cuma Sohbetleri yeni yayın döneminde izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Müslümanların rehberi Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Hz. Muhammed’in ümmetine öğütleri emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri’nde izleyiciye aktarılacak. Her hafta farklı bir konunun ele alınacağı programda izleyicilerden gelen sorulara da yanıt aranacak.

İddiasına Oyun Oynamak Günah Mı?

Nursaçanla Sohbetler 11 Mart Cumartesi Kanal 7 İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu