Nihat Hatipoğlu ile İftar 23 Mart Perşembe İzle!

Nihat Hatipoğlu ile İftar 23 Mart Perşembe İzle!...Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla atv ekranlarında canlı yayında izleyicisi ile buluşuyor. Kalplerin imanla, ellerin duayla yüce Allah’a açıldığı rahmet, bereket ve mağfiretin bol olduğu bu ayda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu gönülleri titreten yorumlarıyla atv’de…

Nihat Hatipoğlu ile İftar 23 Mart Perşembe İzlemek İçin Tıklayınız...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programları bu sene de dopdolu olacak. Birbirinden değerli konuklar, Mekke ve Medine’den özel görüntüler, birbirinden özel ilahiler ve kasidelerle gönüller huzur bulacak.

Hoş geldin Ya Şehri Ramazan

Peygamber Efendimizin ve sahabenin hayatından çok özel kesitler, her derdin devası dualar, abdestten namaza, oruçtan zekâta merak edilen sorular ve cevaplarla dolu dolu bir Ramazan programı… Kalplerin imanla, ellerin duayla yüce Allah’a açıldığı rahmet, bereket ve mağfiretin bol olduğu bu ayda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu gönülleri titreten yorumlarıyla atv’de… “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” 22 Mart Çarşamba gününden itibaren her gün saat 02.30’da “Nihat Hatipoğlu ile İftar” 23 Mart Perşembe gününden itibaren her gün saat 19.15’de atv’de!

Nihat Hatipoğlu ile İftar 23 Mart Perşembe İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu