Netflix Hustle Filminin Konusu Ne? İzle

Netflix Hustle Filminin Konusu Ne? İzle... Ünlü oyuncular Adam Sandler ve Juancho Hernangómez'in başrollerinde yer aldığı, Spor, Komedi ve Drama türünde ki Hustle filmi Yayınlandı. Hemen İzle...

Hustler Filminin Konusu Nedir?

Stanley koçluk yapmak için çabalar, Bo ise ailesine bakmak zorundadır. Ortak NBA hayallerini gerçekleştirebilmek için tek kurala bağlı kalmaları geremektedir. GERİ ADIM YOK!

Bir yetenek avcısının, İspanya'da yüksek potansiyelli bir oyuncu bulunca hem kendisinin hem de oyuncunun NBA'de başarılı olabileceğini kanıtlamaya çalışmasını konu ediniyor.

Adam Sandler'linin Beklenen Hustler Filmi Yayında

Adam Sandler ve Juancho Hernangómez'in başrolleri paylaştığı spor temalı "Hustle" filmi bugün Netflix'te yayına girdi. 08 Haziran 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen filmin süresi 1 saat 58 dakika.

HUSTLE NASIL BİR KONUYA SAHİP?

Peki, Hustle'da izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor? Film kısaca; bir yetenek avcısının, İspanya'da yüksek potansiyelli bir oyuncu bulunca hem kendisinin hem de oyuncunun NBA'de başarılı olabileceğini kanıtlamaya çalışmasını konu ediniyor.

Basketbolun yeni yıldızını arayan talihsiz bir yetenek avcısı (Adam Sandler) yurt dışında, çalkantılı bir geçmişe sahip, benzersiz bir basketçi keşfeder ve takımından onay almadan bu müthiş yeteneği ABD'ye getirir. Şimdi tüm engellere rağmen onun NBA düzeyinde bir yetenek olduğunu kanıtlamak için son bir şansları vardır.

Adam Sandler Kimdir?

Adam Sandler kimdir, Adam Richard Sandler, 9 Eylül 1966 tarihinde New York Brooklyn’dedünyaya geldi. Yahudi bir aile olan Annesi Judy öğretmen, babası Stanley Sandler elektrik mühendisidir. Valerie ve Elizabeth adında iki kız kardeşi ve Scott adında bir erkek kaedeşi vardır. New York Brooklyn’de doğan Adam Sandler, Manchester, New Hampshire’ye ailesiyle taşındığında sadece 5 yaşındaydı. Manchester, New Hampshire’de Manchester Central Lisesini bitirdikten sonra 1991 yılında New York Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun olmuştur.

80’li yılların ortasında The Cosby Show’da Theo Huxtable’in arkadaşı Smitty’i bir sezon oynadı. 17 yaşındayken kardeşinin zoruyla yaptığı gösteriden sonra onu komedyen Dennis Miller keşfetti. Miller onu Saturday Night Live’ın yapimcısı Lorne Michaelsle buluşturdu.1990 yılında Sandler Saturday Night Live’de yazar olarak işe başladı ve birkaç yıl sonra ise oyuncu olarak da kendini gösterdi.

1995’te yıldızı ve film kariyeri iyice parladı. Müzik kariyerine gelince Adam Sandler’ın son albümü “Stan and Judy’s Kid” tüm zamanların piyasaya çıktığı ilk hafta en çok satılan komedi albümü oldu ve Billboard listesinde 16.sıraya kadar yükseldi. Daha önceki üç albümü de platin plak kazanmıştı.

Adam Sandler 1999 yılında Happy Madison film şirketini kurdu.

Günümüzde ünlü bir komedyen Punch-Drunk Love, Spanglish ve Reign Over Me gibi duygusal filmlerde de rol almıştır.

Oynadığı her filmde Rob Schneider‘ın küçük bir rolü olmuştur. Ayrıca Rob Schneider’ın başrol oynadığı filmlerde de Adam Sandler’ın bir rolü olmuştur. Bu ikili birbirlerinin filmlerinde mutlaka görünürler. Örneğin Adam Sandlerın başrol oynadığı en uzun koşu isimli filmde Rob Schneider maç sırasında tribünde seyircileri coşturan kişidir yaklaşık 5-10 saniyelik bir rolü vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu