Neler Oluyor Hayatta 9 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 9 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Ünlü astrologlardan deprem konusunda çok kritik tarihler!

Neler Oluyor Hayatta 9 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

“Bütün ülkelerin haritalarında çok ciddi tetiklenmeler var. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında üç aylık döngü çok önemli. 7 Mart Başak burcunda bir dolunay var. Başak burcu astrolojide yiyecek tedariki, sağlık, finans ve ekonomi alanlarını temsil eder. Ayrıca patlamalar, yangınlar ve bu gibi konuların biraz daha hızlanacağı sürece gidiyoruz” “Elazığ, Tunceli, Bingöl bölgesine dikkat etmeliyiz. Bolu, Düzce ve Zonguldak o hattan ters ve zorlayıcı iki gezegenin hattı geçiyor. Madenlerle de ilgili konulara dikkat çekebiliriz burada, sadece deprem olarak beklemeyelim.” Hande Kazanova, “Bolu - Düzce’nin hatları özellikle 7 Mart ve 21 Mart.

Acılı baba Abdullah Aktaş’tan, yardım çağrısı!

Kahramanmaraş’taki depreme ailesiyle birlikte yakalanan ve enkaz altından sağ olarak çıkarılan 10 yaşındaki Mukaddes Erva Aktaş’tan günler geçmesine rağmen haber alınamıyor. Acılı baba, kızının komşuları tarafından ambulansa bindirildiğini söyledi. Mukaddes Erva’nın ambulansa bindirildiği o anlar ise ilk kez Neler Oluyor Hayatta’da yayınlandı. Erva’nın babası Abdullah Aktaş programa telefonla bağlanarak kızının bulunması için yardım istedi. Aktaş, “Kızımın hep yaşadığına inanıyorum. Enkazda 4-5 saat konuştuk sadece ayağını oynatamıyordu. ‘Üzerimde yük var baba ayağımı çekemiyorum’ dedi. Enkazdan saat 11.00’de çıktığına emin olduk.” ifadelerini kullandı.

Neler Oluyor Hayatta 9 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu