Neler Oluyor Hayatta 27 Şubat Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 27 Şubat Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Kanal D’nin, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı programı Neler Oluyor Hayatta’ya Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy konuk oldu.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 'Büyük İstanbul Depremi' ile ilgili diğer uzmanlarla aynı fikirde olmadığını belirterek farklı açıklamalarda bulundu ve "İstanbul'da büyük depremin olma ihtimali %1 veya 2" dedi.

Neler Oluyor Hayatta 27 Şubat Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, “Büyük İstanbul Depremi fikrini ortaya atan ABD'li jeofizik uzmanı Ross Stein dahi hatalı açıklamalarını kabul edip, 6.5 şiddetinde bir depremin o da ancak yüzde 1-2 ihtimalle olabileceğini ifade ediyor ancak Türkiye'deki bazı profesörler ilk açıklamayı baz alıp bu yeni açıklamaları görmezden geliyorlar" dedi.

Neler Oluyor Hayatta canlı yayınla hafta içi her gün Kanal D’de…

Doç. Dr. Doğan Kalafat’tan Neler Oluyor Hayatta’ya özel açıklamalar!

Neler Oluyor Hayatta 27 Şubat Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu