Neler Oluyor Hayatta 24 Nisan Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 24 Nisan Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta’da anlattı!

Neler Oluyor Hayatta 24 Nisan Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Asrın felaketinin yaşandığı 6 Şubat’tan bu yana deprem bölgesinde olan ve ilk günden itibaren binlerce acıya, onlarca mucizeye tanıklık eden CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, 63 gün boyunca yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ‘da anlattı.

Depremi öğrendiği ilk dakikalar hakkında açıklama yapan haberci: “6 Şubat’ta 4:17’de deprem oldu 4:21’de ise telefonum çaldı. Hatay’dan çok sevdiğim abim aradı. “Yıkıldık annenleri ara Fulya, Adana’yı ara” dedi, bağırıyordu. Ben yataktan fırladım, bembeyaz oldum. İstanbul Havalimanı kapalıydı, pistler kar altındaydı ve nasıl gideceğimizi bilmiyorduk” dedi.

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının canlı yayın konuğu olan ünlü astrolog Aygül Aydın, 20 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının burçları nasıl etkileyeceği hakkında önemli bilgiler anlattı. Aydın, "Yeniden başlamak ve cesur olmak için çok doğru bir zaman" olacağını belirterek nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve hangi burçların nasıl etkileneceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Mümtaz Gövce telefonla bağlanarak ilk kez canlı yayında yaşadıklarını anlattı. 6 Şubat'ta peş peşe meydana gelen iki deprem 11 ilimizi yıkarken her enkazdan acılar çıktı. Geride yürek yakan hikâyeler bıraktı. Mümtaz Gövce de depremde eşi ve 2 kızını kaybetti. Felaketten 9 gün sonra telefonuna gelen sesli mesaj ise onun adeta ikinci depremiydi. Çünkü o ses enkazda kalan 10 yaşındaki kızı Elif’in son sözleriydi: Baba, anneme ulaşamıyorum, galiba bende öleceğim. Acılı baba yaşadığı o kahredici anları canlı yayında anlattı.

Neler Oluyor Hayatta 24 Nisan Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu