Neler Oluyor Hayatta 24 Mart Cuma Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 24 Mart Cuma Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Türkiye’yi ağlatan acılı baba Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu!

Neler Oluyor Hayatta 24 Mart Cuma Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Mümtaz Gövce telefonla bağlanarak ilk kez canlı yayında yaşadıklarını anlattı. 6 Şubat'ta peş peşe meydana gelen iki deprem 11 ilimizi yıkarken her enkazdan acılar çıktı. Geride yürek yakan hikâyeler bıraktı. Mümtaz Gövce de depremde eşi ve 2 kızını kaybetti. Felaketten 9 gün sonra telefonuna gelen sesli mesaj ise onun adeta ikinci depremiydi. Çünkü o ses enkazda kalan 10 yaşındaki kızı Elif’in son sözleriydi: Baba, anneme ulaşamıyorum, galiba bende öleceğim. Acılı baba yaşadığı o kahredici anları canlı yayında anlattı.

Aşılar koruyucu değil miydi?

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına gündemden düşmeyen aşı tartışmaları devam ederken, aşıların koruyucu etkisi var mı, yok mu? Tıp dünyasının gündeminde düşmeyen covid aşıları hakkında yapılar araştırmalar neyi gösteriyor? İşte tüm detaylar!

Neler Oluyor Hayatta 23 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu