Neler Oluyor Hayatta 23 Ocak Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 23 Ocak Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Neler Oluyor Hayatta yine çok konuşulacak bir yayına imza attı!

Neler Oluyor Hayatta 23 Ocak Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı programı Neler Oluyor Hayatta’ya, Adnan Oktar örgütünün bir dönem kilit isimlerinden ve üyelerinden olan Özkan Mamati konuk oldu. Mamati, suç örgütünün karanlık yüzünü daha önce hiç yayınlanmayan görüntüler eşliğinde anlattı.

Hakan Ural zincir market açıklamalarındaki üslubu sert bir dille eleştirdi!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında zincir marketlerdeki etiket oyunlarıyla ilgili Devlet Bahçeli’nin “Sürekli zam yapan zincir marketlerin herhangi bir örgütle irtibatlarının araştırılması gerektiğini düşünüyorum.” sözlerine tepki gösteren Bim İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç’ın açıklamaları konuşuldu.

Neler Oluyor Hayatta 23 Ocak Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu