Neler Oluyor Hayatta 23 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 23 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!.....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Hakan Ural, canlı yayında İmamoğlu’nun Karadeniz gezisi sonrası yaşananları değerlendirdi!

Neler Oluyor Hayatta 23 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

İ.B.B. Başkanı İmamoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik yaptığı sosyal medya paylaşımını da değerlendiren Ural; "Kibir var, aşağılama var. Akıllara zarar." dedi. Hakan Ural yaşananlar ile ilgili "Samimi olun. Bak göreceksiniz önümüzdeki günlerde, daha çok kaynayacak bu kazan." ifadesini kullandı.

Canan Karatay'dan önemli tavsiyeler!

Prof. Dr. Canan Karatay, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programına bağlanarak tavsiyelerde bulundu. Prof. Dr. Canan Karatay "Yemekleri tuzsuz yaparsanız damarlarınız tıkanır" dedi. Kolesterolün tek başına damar tıkanıklığına yol açmadığını vurguladı. Kısırlığa dair konuşan Karatay'ın tavsiyeleri dikkat çekti.

Neler Oluyor Hayatta 23 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu