Neler Oluyor Hayatta 23 Kasım Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 23 Kasım Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

2023'te Türkiye'yi neler bekliyor?

Neler Oluyor Hayatta 23 Kasım Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı yayınla bağlanan Uzman Astrolog Zeynep Turan, 2023 yılına dair bir çok önemli açıklamalarda bulundu.

Adnan Oktar operasyonundan çok özel görüntülere ilk kez “Neler Oluyor Hayatta” ekibi ulaştı!

Yaptığı haberlerle gündem belirleyen Kanal D’nin sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, suç örgütü liderliğinden ve daha birçok olaydan yargılanan Adnan Oktar’ın evine yapılan operasyonun görüntülerine ulaşarak yine bir habercilik başarısına imza attı. Ortaya çıkan görüntüde; dolaplarda görüntülenen içerisinde balya balya paralar bulunan torbalar, mermiler ve silahlar yer alırken ayrıca kimlikler, örgüt içi haberleşme ve fişleme notlarının da ele geçirildiği görüldü.

Neler Oluyor Hayatta 23 Kasım Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu