Neler Oluyor Hayatta 20 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 20 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzle!.... Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen canlı yayında isyan etti!

Neler Oluyor Hayatta 20 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanarak yaşananlarla ilgili konuştu.

Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen “Bir ölüm daha…” diyerek başladı cümlesine. Kızının ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun için “Bunu niye yakalamadılar?” diye sordu. Acılı baba Esra Hankulu’nun şüpheli ölümünü duyduğu anı anlatarak “Bu olayı duydum. Benim çocuğuma nasıl üzüldüysem, yandıysam, ciğerlerim yandı” dedi. Ümitcan Uygun’un ceza alması için çaba sarf ettiğini vurgulayan baba Esen  “Hakan bey (Ural) her zaman söylemişti, bir daha yapar bunu tutuklayın” ifadesini kullandı. Kızının ölümüyle sarsılan baba Uygun için “Ben bayramda mezarda taşları kucakladım ama o babasıyla kardeşleriyle geçirdi” diyerek isyan etti. Uygun için “Bu bir seri katil” diyen Mehmet Esen olaylarda Uygun’un kardeşinin de olduğunu ileri sürdü. Sonra da “Annesini öldürdükleri yere gidin orası yer piknik yeri değil,  orası bunların öldürüp öldürüp attıkları yer” iddiasında bulundu.  Yeniden gözaltına Ümitcan Uygun’un tutuklanması gerektiğini vurguladı.

Neler Oluyor Hayatta 20 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu