Neler Oluyor Hayatta 2 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 2 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Acılı baba Abdullah Aktaş’tan, yardım çağrısı!

Neler Oluyor Hayatta 2 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Kahramanmaraş’taki depreme ailesiyle birlikte yakalanan ve enkaz altından sağ olarak çıkarılan 10 yaşındaki Mukaddes Erva Aktaş’tan günler geçmesine rağmen haber alınamıyor. Acılı baba, kızının komşuları tarafından ambulansa bindirildiğini söyledi. Mukaddes Erva’nın ambulansa bindirildiği o anlar ise ilk kez Neler Oluyor Hayatta’da yayınlandı. Erva’nın babası Abdullah Aktaş programa telefonla bağlanarak kızının bulunması için yardım istedi. Aktaş, “Kızımın hep yaşadığına inanıyorum. Enkazda 4-5 saat konuştuk sadece ayağını oynatamıyordu. ‘Üzerimde yük var baba ayağımı çekemiyorum’ dedi. Enkazdan saat 11.00’de çıktığına emin olduk.” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy’dan İstanbul depremi ile ilgili farklı açıklamalar!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 'Büyük İstanbul Depremi' ile ilgili diğer uzmanlarla aynı fikirde olmadığını belirterek farklı açıklamalarda bulundu ve "İstanbul'da büyük depremin olma ihtimali %1 veya 2" dedi. Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, “Büyük İstanbul Depremi fikrini ortaya atan ABD'li jeofizik uzmanı Ross Stein dahi hatalı açıklamalarını kabul edip, 6.5 şiddetinde bir depremin o da ancak yüzde 1-2 ihtimalle olabileceğini ifade ediyor ancak Türkiye'deki bazı profesörler ilk açıklamayı baz alıp bu yeni açıklamaları görmezden geliyorlar" dedi.

Neler Oluyor Hayatta 2 Mart Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu