Neler Oluyor Hayatta 18 Kasım Cuma Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 18 Kasım Cuma Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Adnan Oktar operasyonundan çok özel görüntülere ilk kez “Neler Oluyor Hayatta” ekibi ulaştı!

Neler Oluyor Hayatta 18 Kasım Cuma Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Yaptığı haberlerle gündem belirleyen Kanal D’nin sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, suç örgütü liderliğinden ve daha birçok olaydan yargılanan Adnan Oktar’ın evine yapılan operasyonun görüntülerine ulaşarak yine bir habercilik başarısına imza attı. Ortaya çıkan görüntüde; dolaplarda görüntülenen içerisinde balya balya paralar bulunan torbalar, mermiler ve silahlar yer alırken ayrıca kimlikler, örgüt içi haberleşme ve fişleme notlarının da ele geçirildiği görüldü.

Asgari ücret ne kadar olacak?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında asgari ücret zammı gündeme geldi. 2023 yılında uygulanacak olan asgari ücret miktarının belirlenmesinde gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işveren ve işçi sendikasının gerçekleştireceği toplantıya çevrildi. Peki, 2023 yılı asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? İşte, 2023 asgari ücret tutarı hakkında önemli gelişmeler! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret görüşmelerinin takvimine ilişkin, “Asgari ücret benim veya herhangi birisinin açıklayacağı bir konu değil. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nu aralık ayında toplayacağım, orada hepsini konuşacağız” şeklinde açıklama yapmıştı.

Neler Oluyor Hayatta 18 Kasım Cuma Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu