Neler Oluyor Hayatta 16 Mayıs Salı Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 16 Mayıs Salı Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tartışmalara son noktayı koydu!

Neler Oluyor Hayatta programına konuk olan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, hem seçim çalışmalarını değerlendirdi hem de meydanlarda muhalefetin sürekli gündeme getirdiği soğan ve diğer gıda fiyat artışlarındaki eleştirilerine yanıt verdi.

“Soğan üzerinden siyaset seviyeyi düşürüyor”

Soğan üzerinden devam eden polemiklere yanıt veren Bakan Kirişci; “Soğan-patates gibi ürünler üzerinden siyaset yapmak aslında siyasetin de seviyesini gösteriyor. Kaldı ki Türkiye üretmeyen bir ülke değil. Ülkemiz üretiyor. Zor şartlarda üreten ve bunu tüketiciye sunan üreticilere de çok büyük haksızlık yapılıyor.” dedi. Bitkisel üretimde 2022 yılında Cumhuriyet tarihinin üretim rekorunu kırdık diyen Vahit Kirişci; “2002 yılında göreve geldiğimizde 98 milyon ton üretim varken 2022 yılında 128,6 milyon tona ulaştık. Yine 2002’de 3.8 milyar dolarlık tarım ürünleri ihracatımız vardı; şu anda 30 milyar dolara geldik. 2002’de tüm sektörleri düşünün tekstil, otomotiv hepsini toplayın toplam ihracat 36 milyar dolardı. Biz şu an 36 milyar dolara tek başımıza tarım sektöründe geldik. Tüm bunlar yaşanırken ‘Türkiye, üretmiyor’ demek büyük haksızlık.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan çarpıcı açıklamalar!

BBP lideri Mustafa Destici’den ‘Çırpınırdı Karadeniz’ performansı!

Neler Oluyor Hayatta 16 Mayıs Salı Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu