Neler Oluyor Hayatta 13 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 13 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!......Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Canan Karatay'dan önemli tavsiyeler!

Neler Oluyor Hayatta 13 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Prof. Dr. Canan Karatay, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programına bağlanarak tavsiyelerde bulundu. Prof. Dr. Canan Karatay "Yemekleri tuzsuz yaparsanız damarlarınız tıkanır" dedi. Kolesterolün tek başına damar tıkanıklığına yol açmadığını vurguladı. Kısırlığa dair konuşan Karatay'ın tavsiyeleri dikkat çekti.

Hakan Ural, Devlet Bahçeli ile görüşmesini Neler Oluyor Hayatta'da anlattı!

Neler Oluyor Hayatta” programının sunucusu Hakan Ural, kadir gecesi MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü söyledi. “Verdiği mücadelenin farkındayız” diyen Ural, “Ülkenin bekası için nelerle boğuşup uğraşıyor. Hayatını devlete ve millete atfettiklerini biliyoruz” ifadelerini kullandı. “HAKAN URAL’I HER FIRSATTA İZLİYORUM” “Sayın Bahçeli fırsat buldukça sabahları programı izlediğini söyledi” diyen Ural, “Programa iltifat etti.

Neler Oluyor Hayatta 13 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu