Mutfağım Şahane 5 Ağustos Son Bölüm Kanal 7 İzle!

Mutfağım Şahane 5 Ağustos Son Bölüm Kanal 7 İzle!....Kanal 7 ekranlarının sevilen ikilisi Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane programında bu bölüm Kazdağları'nın birbirinden güzel lezzetlerini ekrana taşıdı. Türk mutfağının seçkin yemekleri, Anadolu insanının keyifli sohbetler ve hayat kolaylaştıran püf noktalarıyla Mutfağım Şahane Pazartesi’den Cuma'ya 14.20'de canlı yayınla Kanal 7’de…

Kavurmalı Köfte

Mutfağım Şahane 5 Ağustos Son Bölüm Kanal 7 İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal 7 ekranlarının sevilen ikilisi Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane programında bu bölüm İstanbul'dan birbirinden güzel lezzetlerle ekrana geldi. Programda hurmalı kurabiye, kavurmalı köfte, velibak, perde pilavı, ıspanaklı peynirli sarma börek, hurmalı dondurma ve barbunyalı semizotu salatası tariflerine yer verildi.

Velibak 

Yıllardır yaptıkları programlarla izleyicinin beğenisini kazanan Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane ile ekranlardaki yerini alıyor. Balıkesir’in höşmerimi, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Karavanlarıyla Türkiye’yi adım adım gezen Mutfağım Şahane ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktarıyor.

Perde Pilavı

Yasin Esirgenç ile Özlem Tunca’nın içten ve samimi sunumu, Türkiye’nin sıcak insanlarının misafirperverliğiyle Mutfağım Şahane’de yeni lezzetlere yelken açılıyor.

Mutfağım Şahane 5 Ağustos Son Bölüm Kanal 7 İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu