Mutfağım Şahane 27 Ocak Son Bölüm Kanal 7 İzle!

Mutfağım Şahane 27 Ocak Son Bölüm Kanal 7 İzle!.....Kanal 7 ekranlarının sevilen ikilisi Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane programında bu bölüm Kazdağları'nın birbirinden güzel lezzetlerini ekrana taşıdı. Türk mutfağının seçkin yemekleri, Anadolu insanının keyifli sohbetler ve hayat kolaylaştıran püf noktalarıyla Mutfağım Şahane Pazartesi’den Cuma'ya 14.20'de canlı yayınla Kanal 7’de…

Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır? 

Mutfağım Şahane 27 Ocak Son Bölüm Kanal 7 İzlemek İçin Tıklayınız...

Ülkenin yöresel lezzetlerinin ekrana taşındığı Mutfağım Şahane’de bugün Adana, Antakya, Kayseri, Şanlıurfa ve Gaziantep yörelerinden eşsiz lezzetler ekrana geldi. Ispanaklı börek, aside tatlısı, tepsi kebabı, kabak tatlısı, saç kavurma, peynirli paşa tatlısı ve terbiyeli kuşbaşı yemekleri yapıldı.

Peynirli Paşa Tatlısı Nasıl Yapılır?

Yıllardır yaptıkları programlarla izleyicinin beğenisini kazanan Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane ile ekranlardaki yerini alıyor. Balıkesir’in höşmerimi, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Karavanlarıyla Türkiye’yi adım adım gezen Mutfağım Şahane ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktarıyor.

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır?

Mutfağım Şahane 27 Ocak Son Bölüm Kanal 7 İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu