Müge Anlı ile Tatlı Sert 31 Ocak Son Bölüm Tek Parça İzle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 31 Ocak Son Bölüm Tek Parça İzle!...Türkiye’nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile 31 Ocak Pazartesi saat 10:00’dan itibaren ekranlara geliyor. Bakalım bugün hangi cinayetler ve kayıplar açığa çıkacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 31 Ocak Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

'Şen kardeşler' cinayetinde yeni gelişme

Müge Anlı'nın gündeme taşıdığı Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin cinayetinde davanın seyrini değiştirecek bir itiraf geldi. Canlı yayında itirafları açıklayan Anlı, "Cinayetin işlendiği gece S.S, M.M. ve ismini bilmediği bir arkadaşı Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin evine gitmiş. Çıktıklarında 'Sadece kafalarına vurduk' demişler." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'nın da kafası karıştı! Öldürülen karı-kocanın ardından üç çiftin birbiriyle yasak aşkı çıktı

Müge Anlı'da işlenmeye başlanan konu sonrası, karmaşık yasak aşk ağını anlamaya çalışan Müge Anlı, tahtadan yardım alıp şema çizerek isimleri yazmaya başladı. Görüntüler ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Anlatılana göre Muğla Fethiye'de hayvancılık ile uğraşan 44 yaşındaki Cahit Paslı ile 38 yaşındaki eşi Hatice Paslı, 2016 yılında motosiklet üzerinde gittikleri güzergahta pusuya düşürülerek öldürüldü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 31 Ocak Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu