Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzle!...Türkiye’nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile 30 Kasım Salı saat 10:00’dan itibaren ekranlara geliyor. Bakalım bugün hangi cinayetler ve kayıplar açığa çıkacak.

Hüseyin Yüksel bağ evinde pusuya düşürüldü! 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

İddiaların odağındaki kadın konuştu. Kıskançlık cinayetine mi kurban gitti? Fadime Hanım, eski eşinin yalan söylediğini, çocuğu kendisinden bunu almak için yaptığını söyleyerek Hüseyin Bey’in kendi fotoğrafını paylaştığını ama kendisinin de daha yeni öğrendiğini, kendisinde kimsenin ekli olmadığını dile getirdi. Fadime Hanım, Hüseyin Bey’in kendisini aradığını, 1 sene olduğunu, hemen engellediğini, ilgisi olduğunu belli ettiğini, zaten Hüseyin Bey’in kadınlara bakışları ile rahatsızlık verdiğini, arabayla da evin önünden geçtiğini söyledi.

İzmirli çiftçi kıskançlık kurbanı mı? 

Fadime Hanım’ın yeğeni Sefa Kabakçı konuştu. Sefa Bey, Celal Bey’in eniştesi olduğunu, söylediklerinin doğru olmadığını, iftira olduğunu, Hüseyin Bey’in 6-7 ay önce teyzesini arayıp rahatsız ettiğini ama ilişkileri falan olmadığını, Hüseyin Bey’in kendisine birlikte olmak için para falan da teklif etmediğini iddia etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu