Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Eylül Perşembe Yeni Bölüm Tek Parça İzle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Eylül Perşembe Yeni Bölüm Tek Parça İzle!.... Türkiye’nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile 15 Eylül Perşembe (bugün) hangi cinayetler ve kayıplar açığa çıkacak.

Uzun süredir DJ Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan'ın cinayetini araştıran Müge Anlı'nın canlı yayınında gergin anlar yaşandı. Kardeşinin ölümünde şüpheli olarak görülen Fatma Karadağ, hakkındaki her iddiayı yalanlayınca yakını Sevgi Hanım sinirlerine hakim olamadı. Öfkeden deliye dönen Sevgi Hanım, Karadağ'a "O yalan, bu yalan. Kalkarsam senin ümüğünü sıkarım" dedi.

Manisa Turgutlu'da radyoculuk yapan 38 yaşındaki Mehmet Karahan, 2017 yılının şubat ayında şüpheli bir şekilde kayboldu. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 5 yıldır kendisinden bir ize ulaşılamayan Mehmet Karahan'a ne olduğu araştırılmaya başlandı. Programın bugün yayınlanan bölümünde ise tansiyon yükseldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Eylül Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Eylül Perşembe Yeni Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu