Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Haziran Perşembe Tek Parça ATV İzle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Haziran Perşembe Tek Parça ATV İzle!...Türkiye’nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile 10 Haziran Perşembe saat 10:00’dan itibaren ekranlara geliyor. Bakalım bugün hangi cinayetler ve kayıplar açığa çıkacak.

20 yaşındaki Melisa'ya şantaj mı yapılıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm Tek Parça 10 Haziran İzlemek İçin Tıklayınız...

Müge Anlı, tekerlekli sandalye bağışlayanların isimlerini okuyarak teşekkür etti, ardından da gönderilen çiçek notlarını okuyup teşekkürlerini sundu. 20 yaşındaki Melisa Nacak’ın evden Perşembe günü evden kaçtığını, anne Nilgün Nacak’ın stüdyoda olduğunu söyledi. Müge Anlı, Melisa’nın bazı fotoğraflar çektirdiğini sonra da birisine attığını ve tehditler aldığını, kızın psikolojisinin bozulduğunu dile getirdi.

Parası yüzünden mi ortadan kaldırıldı? 

69 yaşındaki Hüseyin Kök'e ne oldu? Alaeddin Bey, olay günü babası ile dayısının ormana ağaç kesmeye gittiğini, ellerinde de küçük bir testere olduğunu, ormanda ağaç kestiklerini, katıra yüklediklerini, katırın yıkıldığını ve odunları düşürdüğünü, babasının tekrar o katırı kaldırıp odunları da tekrar yüklediğini söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Haziran Perşembe Tek Parça ATV İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu