MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası Son Durum Ne? Neden Yangın Çıkmış?

MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası Son Durum Ne? Neden Yangın Çıkmış?... MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikasında günün ilk saatlerinde çıkan yangın sonrası çevrede panik oluştu. Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yer alan fabrikada neden dolayı yangın çıktığı ve son durumun ne olduğu merak ediliyor.

Alınan bilgiye göre, MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında sabah saatlerinde yaşanan patlama olayının ardından fabrikadan dumanlar yükseldi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine fabrikaya itfaiye ve ambulans sevk edildi.

ACI HABER GELDİ!

Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasının üretimhanesinde patlama meydana geldi. Milli Savunma Bakanlığı, patlamada 5 işçinin şehit olduğunu duyurdu. Vali Şahin, patlamanın nedenine dair açıklama yaptı.

NEDEN DOLAYI YANGIN ÇIKTI?

Ankara Valisi Vasip Şahin, patlamaya dair, "Sabah 8.45 sıralarında Elmadağ fabrikamızda dinamit lokumu hazırlama bölümünde ilk değerlendirmeye göre kimyasal tepkimeden kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Orada çalışan 5 işçimiz maalesef vefat etti. Allah'tan rahmet diliyorum. Şu anda Cumhuriyet savcılarımız durumu inceliyor, daha geniş ve detaylı açıklamayı daha net bilgiler geldikten sonra paylaşacağız. Enkaz altında kalan herkese ulaşıldı. Sayın Bakan Yardımcımızın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bir tesis, kendisi daha detaylı bilgi vermek isteyebilir. Kimyasal tepkime olduğuna dair kanaatler var ama savcılarımız inceleyecek." açıklamasını yaptı. 

SON DURUM NE?

Yangın söndürme çalışmaları bir yandan devam ederken tedbirler de alınmaya devam ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu