Mehmet Şef Atike'nin Tabağını Kırdı! Bilerek mi Yanlışlıkla mı?!

Mehmet Şef Atike'nin Tabağını Kırdı! Bilerek mi Yanlışlıkla mı?!.... ..TV8'in en sevilerek izlenen yarışma programı olan MasterChef Türkiye 2022 yeni bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Herkes tarafından çok sevilen hem eğlendiren hem de yemek konusunda öğreten program olan MasterChef Türkiye yeni sezonda da bomba! MasterChef her gün saat 20.00'de Tv8'de...

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor! TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

MEHMET ŞEF TABAĞI KIRDI!

30 Eylül Cuma akşamında MasterChef'in 87.bölümü izleyici ile buluştu. Bu bölümde yarışmacılar Darulaceze'de konukları için yemek yaptı. Yarışma sonunda Kırmızı takım dokunulmazlığı almaya hak kazanırken Mavi takım ise eleme potasına gidecek ismi belirlemek için yarıştı.

Yarışma sonrasında tadım aşamasında Atike'nin tabağını düşüren Mehmet Şef tabağı yanlışlıkla kırarken Atike'nin morali ise çok bozuldu.

Son tadımı yapan şef Mehmet şef olurken tabağı alması için Atike'ye doğru biraz itti. Ancak hızla ilerleyen tabak aşağıya düşerek ikiye bölündü.

Tabağı kırdıktan sonra özür dileyen Mehmet Şef pardon diyerek tepki verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu