Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 23 Kasım İzle!

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 23 Kasım İzle!....Trt 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Trt 1 ekranlarında olacak. Her hafta izleyiciyi ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı'nda bu akşam neler yaşanacağı merak ediliyor. Masumlar Apartmanı 23 Kasım Salı 48.Bölümü ile saat 20.00 de Trt 1'de...

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 23 Kasım İzlemek İçin Tıklayınız...

Han, Ceylan’la karşılaşmanın etkisiyle altüst olmuşken gelen bir telefon onu gerçeklere döndürür. Yeni bir kriz sayesinde Ceylan’dan kurtulduğunu düşünür ancak işler beklediği gibi gitmez. Safiye, sokakta yapayalnız kalmanın dehşeti içindedir. Sonunda hiç beklemediği, tanıdık bir yüz yardımına yetişir.

Safiye'yle Evlenmeyeceksin Dedim! 

Safiye, Han’ın itirazlarına rağmen Ceylan’ı kahveye eve çağırır ve aklındakileri konuşur. Esat, Gülben ve Esra, Ceylan’ın sergisini gezerler. Safiye, Naci’yle arasına mesafe koymaya karar vermişken yaşanan bir gelişme, bu kararı uygulamasını engeller ve Safiye gecenin bir vakti kendini hiç beklemediği bir yerde bulur. Han ise olayların akışını değiştirecek bir adım atar.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça 23 Kasım İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu