KYK Borç Yapılandırması Geldi mi? KYK Borçları Siliniyor mu?

KYK Borç Yapılandırması Geldi mi? KYK Borçları Siliniyor mu?... Son günlerde özellikle sosyal medyada gündem olan, bazı siyasiler tarafından dile getirilen KYK borçları için Bakan Kasapoğlu açıklama yapmıştı. Kasapoğlu'nun milyonlarca kişiyi ilgilendiren KYK borçları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapacağını duyurması sonrasında KYK borçları hakkında son bir gelişme yaşanıp yaşanmadığı merak ediliyor.

BAKAN KASAPOĞLU'NUN KYK AÇIKLAMASI

"351 sayılı Yurt Hizmetleri Kanunu var. Yurt içi Üretici fiyat endeksi bu işin kanununda yer alan bir konu. Bir faiz uygulaması değil ana muhalefet partisi liderinin ifadesiyle.

Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik. Hizmet anlayışımızda gençlerimiz de hiçbir mağduriyete feda edilemeyecek kadar önemli. Yurt içi Üretici fiyat endeksi ile alakalı konuları detaylıca çalıştık.

Adımlarımızı atacağız, çalışmalarımız hazır Kabine toplantısının ardından cumhurbaşkanımız etraflıca bu konuyu kamuoyu ile paylaşacak."

ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPTI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KYK borçları hakkın açıklama yapması bekleniyor. 18 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında bu konu hususunda alınan kararları duyuracağı düşünülüyor.

KYK Borç Yapılandırması Geldi mi? KYK Borçları Siliniyor mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu