Kuruluş Osman Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 29 Mart Çarşamba

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 29 Mart Çarşamba...Atv'nin sevilen dizisi... Birbirinden heyecanlı bölümleriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Kuruluş Osman herkesi ekran başına kilitliyor. Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 120.Bölümünde neler olacak? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

Kuruluş Osman 119. Bölüm Özel Bölüm | ''Sakın he yüreğini karartmayasın...!'' 

Kuruluş Osman 120.bölümü ile 29 Mart Çarşamba yani bugün yeni bölümüyle Atv ekranlarında olamayacak. Kuruluş Osman bugün saat 20.00'de özel bölümü ile ekranlara gelecek. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak ediliyor.

Kuruluş Osman Neden Yeni Bölüm Yok?

Kuruluş Osman Özel Bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Atv ekranlarına gelecek. Yeni bölümün neden olmadığı ise merak söz konusu oldu. Kuruluş Osman, ''Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel'' Programından dolayı bugün yeni bölüm yayınlanmayacak. ''Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel'' Programı bu akşam 22.00'de ekranlara gelecek.

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kuruluş Osman 29 Mart Çarşamba günü Özel bölümü ile ekranlara gelecek. Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yani 120.Bölümü 5 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak.

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 29 Mart Çarşamba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu