Kızılcık Şerbeti Dizisi Yayından Kaldırıldı mı?

Kızılcık Şerbeti Dizisi Yayından Kaldırıldı mı?... Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti dizisi için RTÜK bir karar açıkladı. Son bölümü ile 31 Mart akşamında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti dizisi kadına şiddet sahnesi ile gündem olmuştu. Sahne sonrasında RTÜK aldığı kararla dizinin 5 hafta yayınlanmayacağını duyurdu. Peki Kızılcık Şerbeti dizisi tamamen yayından kaldırılacak mı?

21.bölümü ile 31 Mart akşamında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti dizisi olay sahnesi ile dikkat çekti.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan gerdek gecesi sahnesi nedeniyle ceza aldı. RTÜK'ün kararına göre diziye 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası verildi. Söz konusu tebliğ kararı 15.00'te SHOW TV'ye iletildi.

TV100'ün haberine göre kanal yönetimi bu karara itiraz edip mahkemeden yürütmeyi durdurma talep edebiliyor. Eğer mahkeme yürütmeyi durdurursa dizi yayınlanmaya devam edecek. Anca aksi bir karar olursa kararın gereği uygulanacak. Ama yine de mahkeme RTÜK’ün kararı doğrultusunda hüküm belirtse bile sürecin tamamlanmasına kadar dizinin iki ya da üç bölüm daha yayınlanması bekleniyor.

TAMAMEN YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

Kızılcık Şerbeti dizisi aldığı büyük para cezası ve 5 haftalık yayın durdurma kararı sonrasında yapımcısı büyük sıkıntıya düştü. Bu ağır ceza sonrasında itiraz kabul edilmezse Kızılcık Şerbeti dizisinin çekimlerine devam edilemeyecek.

Kızılcık Şerbeti Dizisi Yayından Kaldırıldı mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu