Kızılcık Şerbeti 19.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Kızılcık Şerbeti 19.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!...Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Kızılcık Şerbeti konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanarak herkesi ekran başına kilitliyor. Kızılcık Şerbeti yepyeni bölümleriyle her Cuma akşamı saat 20.00'de Show Tv'de...

Kızılcık Şerbeti 19.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar.

Kıvılcım, Doğa ile konuşmaya çalışıyor!

Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir. Kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Kızılcık Şerbeti 19.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu