Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça 16 Nisan Cuma İzle!

Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça 16 Nisan Cuma İzle!...Tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda 16 Nisan Cuma akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir olaya şahitlik eden Kırmızı Oda bu hafta da birbirinden farklı hikayelerle sizlerle olacak. Kırmızı Oda 33.Bölüm de neler olacak? Kırmızı Oda 33.Bölümü ile 16 Nisan Cuma saat 20.00 de Tv8'de...

Kırmızı Oda 16 Nisan Cuma 33.Bölüm Tv8 İzlemek İçin Tıklayınız...

Kırmızı Oda'nın 32. Bölümünde; Nihal (Esra Ronabar), güzellik yarışmasına katılma kararıyla ailenin kurtarıcı rolünü üstlendiği ve aile üyelerinin kendisine nasıl umut bağladığını Doktor Hanım'la paylaşır. Zafer'in (Yiğit Özşener), babası Vahit (Uğur Yücel) hakkında anlattıkları Doktor Hanım'ı meraklandırır.

32. Bölümde Neler Yaşandı?

Zafer, babasının kaldığı otelde yemeden içmeden kesildiğini öğrenince Doktor Hanım ile görüşmesini sağlar. Doktor Hanım, Vahit ile tanışır tanışmaz hastalığının ne olduğunu anlar ve tedavi olması için ikna etmeye çalışır. Sadi (Erkan Petekkaya) ise arkadaşlarıyla birlikte planladıkları kaça girişimleri başarısız olunca Abdullah ve adamlarının onlara yaptıklarını anlatır.

Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça 16 Nisan Cuma İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu