Kırmızı Oda 34.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Kırmızı Oda 34.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!....Tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda 16 Nisan Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Her hafta farklı bir olaya şahitlik eden Kırmızı Oda bu hafta da birbirinden farklı hikayelerle sizlerle olacak. Kırmızı Oda 34.Bölüm de neler olacak? Kırmızı Oda 34.Bölümü ile 23 Nisan Cuma saat 20.00 de Tv8'de...

Kırmızı Oda 34.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Vahit Bey Tedaviyi Kabul Etti

Kumru (Aslıhan Gürbüz), Şenol’dan gördüğü şiddete dayanamayıp Servet’in kendisine yaşattıklarını babaannesine anlatır. Nazlı (Pınar Deniz), Doktor Hanım’ın sözlerinden yola çıkarak hayatındaki eksik parçaları keşfederken; Recai, Nazlı ile evliliğinden önceki hayatını Doktor Hanım’la paylaşır. Babasız büyümenin zorluğuyla baş etmiş Sadi (Erkan Petekkaya), üvey annesinin evinde gördüğü kötü muameleye bile anlayışla yaklaşarak Doktor Hanım’ı şaşırtır.

Kırmızı Oda 34.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu