Kendine İyi Bak Yeni Bölüm İzle 22 Ekim Perşembe

Kendine İyi Bak programı Ebru Akel'in sunumuyla hafta içi her gün saatler 08:00'da Show Tv ekranlarında sizlerle birlikte olmaya devam ediyor. Ebru Akel'in sunduğu Kendine İyi Bak programında ünlü şefler, ünlü sağlık uzmanları, diyet uzmanlarının konuk olduğu bölümlerde insanların yaşamlarının sağlığı bakımından, bizlere iyi gelecek spor aktivitelerini, sağlıklı diyetlerin nasıl yapılacağı, güzel yemek yapmanın püf noktalarını gösteriyor.

Kendine İyi Bak 642. bölümünde Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel konuk oldu. Uzman Meltem Açıkel; kabak bayıldı, fiyonk tatlısı ve ev yapımı pastane poğaçasının tarifini ve püf noktalarını sizlerle paylaştı.

642. bölümde Meltem Açıkel'in yanı sıra Güzellik ve Estetik Koçu Beray Ulusoy kalıcı makyajın sağlığa zararlı olup olmadığı hakkında bilgiler verdi.  Bu kalıcı makyaj konusunun dışında yüz hatlarına göre olması gereken kaş modelleri hakkında bilgiler verdi.

Diğer bir konuk olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aylin Şimşek ise anne sütü hakkında bilgilendirdi.

 

Kendine İyi Bak 642. Bölümü İzle

Kendine İyi Bak 662. bölümde ise Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel çok sevilen lezzetler "yorgan kek" ve ev yapımı "ıslak hamburger" tarifleri verdi.

Diğer bir konuk olan Romatolog Prof. Dr. Süleyman Özbek ise bel ağrısının sebepleri nelerdir, mekanik ve inflamatuvar bel ağrısı birbirinden nasıl ayrılır, ankilozan spondilit hastalığının başlıca belirtileri ve bulguları nelerdir sorularını yanıtladı.

Günün son konuğu olan Genç Modacı Çınar ise  moda sektörüne nasıl adım attığını, koleksiyon oluştururken nelere dikkat edildiğini, çok yönlü olmanın avantajlarını anlatıyor. Fizyoterapist Elif Akıncı uzaktan eğitim alan çocukların omurga sağlığını nasıl koruyabileceğimizi açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu