Kasaba Doktoru 11.Bölüm Yeni Bölüm 17 Haziran TRT1 İzle!

Kasaba Doktoru 11.Bölüm Yeni Bölüm 17 Haziran TRT1 İzle!...Trt1'de yayınlanan ''Kasaba Doktoru'' birbirinden güzel ve heyecan verici bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. İzleyicileri ekran başına kilitleyen ''Kasaba Doktoru'' babasına yapılan haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar vermiş Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan Hoca’nın yollarının yıllar sonra bir şehre uzak bir belde hastanesinde kesişmesi ile yaşananları anlatıyor. ''Kasaba Doktoru'' yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00'de TRT1'de...

Kasaba Doktoru 11.Bölüm Yeni Bölüm 17 Haziran TRT1 İzlemek İçin Tıklayınız...

Özel Gümüşok Hastanesi cerrahi bölümünde kendisine bir yer edinmeye çalışan Ömer, aradan geçen beş yıl sonra, girdiği bir ameliyatta hastasını kaybetmesinin ardından, kendisini İstanbul’dan uzak bir yerde bir belde hastanesi olan Özel Uluçınar Hastanesi’nde bulur. Bu hastaneden bir an önce kurtulmaya çalışan Ömer’in yolu, Hakan Hoca ile kesişecektir.

Hakan Hoca'nın Asistanı Kim Olacak?

Özellikle de Dr. Leyla bu başarılı doktorlar içinde hem zekası, hem cesareti hem de hünerli elleriyle yıldız gibi parlamaktadır. İlk günlerde Leyla’yla yıldızı hiç barışmayan Ömer, günler geçtikçe Leyla’nın büyüsüne kapılmaktan kendini alamaz. Fakat Leyla ortadan kaybolur, ondan hiçbir şekilde haber alamaz.

Ömer'in Leyla'ya Hediyesi 

Kasaba Doktoru 11.Bölüm Yeni Bölüm 17 Haziran TRT1 İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu